15 års erfaring

​​ God til kundekontakt

Laver alt fra fuldspartling til det færdige arbejde​

Maling af terrasse og andet udendørs træværk

​Hos Peter Larsens Malerfirma tilbyder vi maling af terrasse og andet udendørs træværk. Vi kan udføre både oliebehandling og maling af terrasse samt af alt andet træværk. Vi maler typisk i en radius af omkring 25 kilometer fra Nørresundby.

​Vi vejleder om de rette produkter til maling af terrasse

Vi tilbyder alle former for udendørs malerarbejde, herunder oliebehandling af træværk. Det kan være maling af terrasse, facader, gavle, hegn og garage. Det kan også være af døre og vinduer samt alt andet træværk, der skal males eller oliebehandles.

Der er forskel på olie- og malerprodukter, og der skal tages hensyn til, hvor meget solen vil påvirke malingen. Der skal samtidig tages hensyn til andre forhold som blandt andet regnvand. Specielt ved maling af terrasse, skal der tages yderligere hensyn til slid, hvis der er træbelægning.

Vi råder og vejleder ved alle maleropgaver, således du kan få det rette produkt og de rette farver. Vi medbringer gerne malerprøver, så du selv kan se farverne. Vi sælger eller kan fremskaffe alle former for materialer. Når vi er ved at blive færdige med opgaven, så gennemgår vi hele arbejdsforløbet, så alle er sikre på, at alt er som aftalt.

​Ring for at aftale et møde hvor vi gennemgår dine ønsker

Du kan kontakte os hos Peter Larsens Malerfirma, hvis du ønsker et møde, hvor vi gennemgår muligheder og afgiver et tilbud på maling af terrasse eller andet træværk.

Du kan ringe på telefon 28 29 95 53, men du kan også henvende dig skriftlig på larsenpeter78@yahoo.com.

Følg os på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Peter Larsens Malerfirma

CVR: ​35327800

Kontakt os