Opsætning af filt, væv og tapet på vægge og lofter

  Din professionelle maler i Nordjylland

​Opsætning af filt indledes med rådgivning

​Peter Larsens Malerfirma tilbyder opsætning af tapet, glasvæv og filt i hele Nordjylland. Jeg har stor erfaring med alle former for disse maleropgaver.

Jeg rådgiver og vejleder forud for alle maler- og tapetopgaver, ligesom jeg gerne medbringer diverse prøver, inden du beslutter dig for opsætning af filt, glasvæv eller tapet.

Jeg sælger eller fremskaffer de ønskede materialer, og jeg gennemgår hele arbejdsforløbet, inden jeg afslutter maleropgaven. Dette sikrer begge parter, at alt bliver, som aftalt.

Mulighed for maling efter opsætning af tapet

De fleste ønsker opsætning af tapet eller filt, før der skal males på væggene. Dels stabiliserer og udjævner det væggene, og dels skaber det et spil på væggene.

Hvis I er interesserede i møntret tapet har jeg mulighed for at medbringe en mappe med forslag. Mappen kan ikke lånes fra dag til dag, så giv gerne besked herom forinden.

Er du interesseret i at høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på enten opsætning af tapet eller opsætning af filt samt eventuelt efterfølgende malerarbejde. Du kan ringe på telefon 28 29 95 53 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail larsenpeter78@yahoo.com.

Menu