15 års erfaring

​​ God til kundekontakt

Laver alt fra fuldspartling til det færdige arbejde​

Opsætning af filt, væv og tapet på vægge og lofter

​I Peter Larsens Malerfirma tilbyder jeg opsætning af tapet og filt på både vægge og lofter. Jeg har stor erfaring med alle former for maleropgaver og alt relateret arbejde. Jeg udfører arbejde or private i Aalborg, Nørresundby og Aabybro samt andre steder i Nordjylland.

Opsætning af filt indledes med rådgivning

Jeg rådgiver og vejleder forud for alle maler- og tapetopgaver, ligesom jeg gerne medbringer diverse prøver, inden du beslutter dig for opsætning af filt eller tapet.

Jeg sælger eller fremskaffer de ønskede materialer, og jeg gennemgår hele arbejdsforløbet, inden jegafslutter maleropgaven. Dette sikre mig, at alt bliver, som vi har aftalt.

Mulighed for maling efter opsætning af tapet

De fleste ønsker opsætning af tapet eller filt, når der skal males på væggene. Dels stabiliserer og udjævner det væggene, og dels skaber det et spil på væggene. Jeg kan også opsætte filt eller væv på lofter, hvis de skal moderniseres.

Jeg fjerner normalt det gamle tapet, hvorpå jeg fuldspartler, før jeg opsætter det nye. Afslutningsvist maler jeg, hvis det er en del af aftalen. Det er langt fra altid, at jeg skal male væggene. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på enten opsætning af tapet eller opsætning af filt samt eventuelt efterfølgende malerarbejde. Du kan ringe på telefon 28 29 95 53 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail larsenpeter78@yahoo.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Peter Larsens Malerfirma

CVR: ​35327800

Kontakt os