15 års erfaring

​​ God til kundekontakt

Laver alt fra fuldspartling til det færdige arbejde​

Maling af loft​ i alle typer biliger

​Hos Peter Larsens Malerfirma tilbyder vi maling af loft i alle typer boliger i Aalborg, Nørresundby, Aabybro og resten af Nordjylland. Er dine lofter medtagede, og trænger de til en genopfriskende omgang maling, kan vi male dine lofter i lige præcis den farve, du ønsker.

Maling af loft kan se ud på mange forskellige måder. Det behøver ikke at være helt almindeligt hvidt. Vi har erfaring med at levere flotte resultater, som har et helt unikt udseende i flere farver. Og så kan vi male stuk med respekt og omhu, så den ser ud som ny.

Grundig og effektiv maling af loft

Slidte lofter ser ofte grimme og afdankede ud. Det er med til at gøre rummet mørkere, og giver måske ikke det ønskede indtryk af rummet, som du gerne vil give. 

Med frisk maling af loft kan du få genskabt værdien og glansen i dine lofter, så de ser pæne, imødekommende og flotte ud.

​Skal du have malet dine lofter i forbindelse med fraflytning, eller trænger det blot til en ny omgang, der frisker rummet op og gør det lysere, er vi professionelle malere, der har mange års erfaring med alle former for malerarbejde. Vi kan gøre det grundigt og effektivt for dig til en konkurrencedygtig pris, så du helt slipper for at røre en finger.

Kontakt os for et tilbud på malerarbejde

Ønsker du et tilbud på maling af loft i din private bolig? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 28 29 95 53, eller skriv til e-mail larsenpeter78@yahoo.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Peter Larsens Malerfirma

CVR: ​35327800

Kontakt os