Maling af vægge med solid kvalitetsmaling

  Din professionelle maler i Nordjylland

Søger du en dygtig maler til at male dine vægge?

Peter Larsens Malerfirma tilbyder professionel maling af vægge i alle boliger i Aalborg, Nørresundby og hele Nordjylland. Ser dine vægge slidte og medtagede ud, er det måske på tide at få gjort noget ved det. Med solid kvalitetsmaling får du det bedste resultat, som er dækkende og langtidsholdbart.

Vi er et erfarent malerfirma, der udfører kompetent malerarbejde med fokus på kvalitet. Gennem årene har vi malet mange vægge i forbindelse med indflytning, fraflytning og renovering. Vi kan også hjælpe dig med maling af vægge, så du ikke selv skal bekymre dig om, hvorvidt det bliver udført ordentligt.

Omhyggelig maling af vægge med farve efter eget ønske

Har du særlige ønsker til en ny farve, eller skal der males vægge i hvid? Vi rådgiver dig gerne om de forskellige farver og kvaliteter, så du får præcis det look, du gerne vil have. ​Vi ved, hvad der fungerer godt sammen og altid omhyggelige i leverancen, så du får et nydeligt udført stykke malerarbejde.

Skal du/I flytte fra en bolig, eller trænger hele huset eller nogle få rum til maling af vægge, er vi parate til at hjælpe dig med kvalitetsmaling, der holder. Vi kan træde til med kort varsel ved fraflytning og er meget fleksible.

​Vi leverer et resultat, der lever op til dine forventninger, så bestil trygt din opgave hos os.

Kontakt os for aftale

Vil du høre mere om priser på maling af vægge, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, ser vi frem til at høre fra dig på på telefon 28 29 95 53, eller skriv til e-mail larsenpeter78@yahoo.com.

Menu